Biologisk enhed krydsord

BIOLOGISK ENHED – Krydsord – Løsninger

BIOLOGISK ENHED – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 0 løsningsforslag for ordet BIOLOGISK ENHED som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til BIOLOGISK ENHED.

Synonym for Enhed – Synonymbog.com

Synonym for Enhed

Beskrivelse og synonymer for ordet Enhed. … Enhed betyder omtrent det samme som det at udgøre en helhed; samhørighed. … Enhed forekomst i krydsord.

Beskrivelse og synonymer for ordet Enhed

Synonymer for ENHED – Krydsord

Synonymer for ENHED

Liste over synonymer til det ord ENHED og 51 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Enhed – oversættelser, synonym, krydsord, grammatik …

Enhed – oversættelser, synonym, krydsord, grammatik, statistikker

… enhed for energi, si enhed, newton, newton enhed, enhed ordbog, enhed synonym, enhed på engelsk, enhed krydsord, enhed betydning, enhed oversæt …

Ord: enhed. Oversættelser, synonym, statistikker, grammatik – dictionaries24.com

Krydsord ordbog / Dansk kryds og tværs ordbog / krydsord.net

Velkommen til danmarks største krydsord ordbog. Det er en dansk ordbog, der hjælper dig til at løse dine kryds og tværs opgaver. Søg først på enten det …

Krydsord ordbog til løsning af kryds og tværs. Krydsordsordbog til opslag af løsninger.

Juridisk ordbog – Forklaringer på juridiske begreber og ord

24. jan. 2023 — Aktieselskabet er en juridisk enhed, hvilket betyder, … formodet biologisk far til et barn født uden for ægteskab før 1. januar 1960.

Juridisk sprog er kendt for at være fyldt med ord og begreber, som ingen almindelige mennesker forstår. Få forklaringen på dem her.

Sjældne ord — sproget.dk

atomisere, vb. opdele i atomer el. meget små dele opdele i små enheder uden … i mindre bestanddele; omdanne ad kemisk el. biologisk vej → nedbryde (sj.).

Forening får pris på 100.000 kr. | Thy-Mors LigeHer.nu

1. jun. 2021 — Biologisk Forening for Nordvestjylland, BFN, der har til huse i Klitmøller, kan glæde sig over, at de er modtager af fondens Ildsjælsprisen …

– Det er en stor ære, lyder det fra bestyrelsesformand

Kraftudtryksordbogen

Dragonregiment, Militær enhed … Eskadrille, lille enhed af krigsskibe eller flyvemaskiner … Krydsord, en anden måde at sige kryds og tværs.

Keywords: biologisk enhed krydsord