Fitness world middelfart

Træn hos Fitness World Middelfart | Få styr på din træning!

Velkommen til Fitness World i Middelfart på Odensevej. Her finder du et center med gode lyse lokaler fordelt på 2 etager.

Hvilke mål har du for din træning? I Middelfart står vores certificerede personlige trænere klar til at rådgive dig. Kig forbi, kom i form og tab dig!

Fitness World – Startside – Facebook

Panels | Fitness World

for 2 dage siden — 16:30. 25 min. Cirkeltræning – funktionelt ; 17:00. 55 min. Body …

Fitness World Middelfart, Odensevej – OpenHours Denmark

Fitness World – Startside

Fitness World · 12.797 personer har tjekket ind her · https://www.fitnessworld.com/dk/center/middelfart-odensevej · +45 50 60 61 77 · Motions-/fitnesscenter.

Fitness World, Middelfart, Denmark. 1656 Synes godt om · 42 taler om dette. Vi ligger mellem Odensevej og Brovejen.

Fitness World Middelfart (@fitnessworldmiddelfart) • Instagram …

Fitness World Middelfart, Odensevej – åbningstider, adresse, telefonnummer

Velkommen til Fitness World i Middelfart på Odensevej. Her finder du et center med gode lyse lokaler fordelt på 2 etager.

Velkommen til Fitness World i Middelfart på Odensevej. Her finder du et center med gode lyse lokaler fordelt på 2 etager.

Stueetagen byder på cirkekeltræning, stort konditionsområde, funktionelt område samt Fitness område med forskellige muligheder for styrketræning.
På førstesalen finder du bikesalen med masser af cykler, mange hold og et stereoanlæg, som nok skal sætte dig i gear. Derudover har vi en flot og lys holdsal med plads til godt 44 glade deltagere.

Kig forbi og tag en snak med os.
Vi glæder os til at se dig!

Mvh Team Middelfart

Fitness World A/S – 25652991 – Middelfart – Proff

Fitness World Middelfart. Vejen til #sundevaner ⏰ 05:00 – 00:00 ✉️ 177@fitnessworld.com ‍♀️ Husk at tagge os på dine opslag/storys! 51 posts.

Fitness World – Middelfart – Sportt.dk

Fitness World A/S. CVR-nr 25652991 CVRP-nr 1017088595 – Normal. Odensevej 192, 5500 Middelfart Vis mere.

Fitness World Middelfart Åbningstider – Sundhed og Helse.

Fitness World – Middelfart

Virksomheden Fitness World er beliggende Odensevej 192 i Middelfart. Ønsker du at kontakte virksomheden pr. telefon kan dette ske på tlf. 88887600.

Fitness World Fitnesscentre

Fitness World, Middelfart | firma | krak.dk

FITNESS WORLD I MIDDELFART ÅBNINGSTIDER . Kom Og Få En Gratis Prøve Time Med En Personlig Træner. Se Kontakt, Adresse Og Åbningstider For Fitness World I Middelfart – Sundhed og Helse.

FITNESS WORLD I MIDDELFART ÅBNINGSTIDER . Kom Og Få En Gratis Prøve Time Med En Personlig Træner. Se Kontakt, Adresse Og Åbningstider For Fitness World I …

FITNESS WORLD I MIDDELFART ÅBNINGSTIDER . Kom Og Få En Gratis Prøve Time Med En Personlig Træner. Se Kontakt, Adresse Og Åbningstider For Fitness World I Middelfart

Anmeldelser af Fitness World – Trustpilot

Fitness World, Middelfart | firma | krak.dk

Kontaktinformation på Fitness World Middelfart, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

10.133 personer har allerede anmeldt Fitness World. Læs om deres oplevelse, og del din egen. … VERIFICERET VIRKSOMHED. I kategorien Fitnesscenter.

Keywords: fitness world middelfart